Bitvavo Uitdaging wk8: Diep rood met crypto munten. Wat doen stable coins nu precies?

Op 1 april 2021 investeerde ik €10 in iedere crypto munt op Bitvavo. In deze serie kun je bijhouden hoe het gaat.

Deze week was onze som der delen 25% minder waard dan op 1 april!

ABBONEER JE OP DIT KANAAL VOOR DE UPDATES!!!

Nog geen Bitvavo.com account? Maar via deze link een account aan, en je betaald over de eerste €1000 geen transactiekosten. Die kosten zijn bij Bitvavo overigens de voordeligste van Nederland – maar toch!

Heel veel Crypto-verhandel succes – en laat me weten of deze video je geholpen heeft.

Wil je meer van dit soort video’s, abboneer je dan op dit kanaal – als ik iets ontdek wat me handig lijkt voor iedereen, deel ik het!

#crypto​​​​ #nederland​​​​ #bitvavo​​​​ #cryptocurrency​​​​ #cryptohandel​​​​ #bitcoin​​​​ #uitleg​​​​ #staking​​​​ #doehetzelf​​​​ #1jaarproject​​​ #uitdaging​​​ #challenge

source

13 comments

 • Is het handig om YFI in te wisselen voor BTC? Zonder transactie kosten?

 • G

  Kun je meer geld kwijt raken dan dat je hebt ingezet, of stop het zodra je geen geld meer in de munt hebt zitten?

 • Zoals altijd weer een informatief filmpje. En inderdaad, met enig tranen kijk je nu naar de rode cijfers 🥲 ( ik doe het tijdens het rondbrengen van de reclame folders waar ik toch maar weer mee ben begonnen 😉). Een les die ik hieruit heb geleerd is om toch geregeld wat winst te nemen en naar de rekening te halen, zoals je zegt DAN pas kun je zeggen dat je er iets aan verdient. Voor nu is het afwachten en hopen dat de cijfers weer snel groen kleuren.

 • Leuk je bericht! En inderdaad winst en verlies, bracht mij ook in verwarring. In het begin (ben nog maar kort geleden begonnen) dacht ik werkelijk dat ik het inleg geld kwijt was. Welke links gebruik jij tijdens je filmpje? Voor mij nog niet helder. Twee keer? ik dacht dat je alleen op zaterdag een filmpje uitbracht 🙂 Andere vraag hoe kun je "vast zetten "dat je wil verkopen of aankopen? ik hoor daar anderen over wat ik niet kan vinden. Ik weet dat jij in dit project daar geen gebruik van maakt,.. Tot next time

 • Weer een leuke leerzame video, niet zo positief als alle weken maar dat kan ook niet anders. Denk dat er maar weinig mensen zijn die niet geld hebben ingeleverd.

 • De crash deed wel pijn.
  Hopen dat de markt weer aantrekt en er mooie plus cijfers komen.

 • Bedankt voor je duidelijke uitleg steeds weer!
  Een klein advies: je geluid klinkt erg ruimtelijk, een klein extern opspeld microfoontje doet wonderen denk ik 😎

 • Wederom een leuke video,! Lekker bijkopen en hopen dat het snel weer op het “oude” niveau komt zodat we kunnen oogsten, ik zie nu wel weer in dat je beter her en der wat winsten kan pakken ipv te laten staan en uiteraard dat je wat centen klaar hebt staan om bij een dip direct weer bij te kunnen kopen. En weer uitkijkend naar je volgende video en die zal dan hopelijk weer gemaakt zijn met groene cijfers, dat is waar we allemaal op aan het wachten zijn natuurlijk. Fijn weekend en be strong in the dip

 • Thnx for the shout out😎🤭

  Ik heb gister avond nog een goede dag gehad door eth bij 1800 te kopen😎
  EN qua stable coins zijn munten die echt 1 op 1 worden gesteund door een dollar.

  Volgens mij zijn Dai, thether en usdc dit soort projecten.

 • Als ik jou was zou ik voor de rest van het jaar nu investeren, goedkoper kun je niet kopen en je hebt over n week of wat al weer winst👍

 • Leuk dat je mij even noemt haha.
  Moet eerlijk zeggen, dat ik momenteel ff moeite heb met positief zijn over de crypto haha.
  Maar ik houd lekker vast, en ik wacht gerust af tot het weer de goede kant op gaat.
  Alleen moet ik toch regelmatig even spieken hoe het ervoor staat haha.

 • Ik open bitvavo voorlopig niet meer 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *